Uw eigen site bijhouden?

Steeds vaker willen mensen zelf hun site bij kunnen houden. Dat is logisch, omdat dit veel geld en overleg bespaart. Als u echter geen verstand hebt van codes is het niet verstandig om in de codes te werken. Voor u het weet ligt uw website in puin. Om die reden is CMS (content management systeem) ontwikkeld.

Content Management Systeem

“Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudsbeheerssysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS” (Tekst Wikipedia).

Ik werk zelf graag met het CMS WordPress. Dit heeft als voordeel dat het volstrekt gratis is en door heel veel mensen over de hele wereld gemaakt en verbeterd wordt. De kans dat dit systeem door een failliete maker niet meer werkt is dus klein. Het enigste wat u van tijd tot tijd moet doen is de software updaten. U kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan Beijer Design. Met een klein beetje oefening is het voor u heel makkelijk webteksten aan te passen zonder de hele lay-out kapot te maken.
Een CMS via WordPress kost u niets extra’s en bespaart u tijd en geld doordat u zelf teksten aan kunt passen!

SK exclusive cars moest een professionele, exclusieve maar wel toegankelijke uitstraling hebben. Klant is zeer tevreden, zie aanbeveling.
www.skexclusivecars.nl
© Beijer Design 2010